A Simple Key For عسل روی پوست Unveiled

حرف تازه. ۵ آذر ۱۴۰۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۳ دسامبر ۲۰۲۲.

تسکین از درد معده: عسل به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی معده عمل می کند و می تواند به کاهش درد معده کمک کند.

اگر چه عسل طبیعی تاریخ انقضا ندارد و حتی بعد چندین سال هم فاسد نمی‌شود اما این به آن معنا نیست که خواص این ماده نیز در طول سالیان تغییر نمی‌کند.

در این بین عسل آویشن یکی از بهترین عسل‌ها برای مشکلات مجاری تنفسی است، که علت آن‌ هم مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در این عسل است.

سپس شانه‌های کندو برداشته شده و عسل آن توسط دستگاه استخراج عسل یا همراه با خود شانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. عسل معمولاً فیلتر می‌شود تا موم و سایر بقایای آن پاک شود. قبل از اختراع کندوهای دست‌ساز، زنبورهای عسل اغلب قربانی جمع‌آوری عسل می‌شدند. زنبورداران قبل از جمع‌آوری عسل اطمینان حاصل می‌کنند که زنبورهایشان غذای کافی برای زنده ماندن در زمستان را دارند و این کار را با گذاشتن مقداری عسل در کندوی عسل یا با تهیه آب قند یا شکر کریستالی یا کیک عسل برای آن‌ها انجام می‌دهند. مقدار مواد غذایی لازم برای زنده ماندن در زمستان به نوع زنبور و طول و شدت زمستان‌های آن منطقه بستگی دارد. بسیاری از گونه‌های جانوری علاقهٔ زیادی به عسل دارند.[۲۵]

یکی از مهم ترین فاکتورها برای تشخیص عسل طبیعی، اصالت و خالصی آن است. عسل خالص باید بدون تغییرات اساسی یا افزودنی های غیرمجاز به بازار عرضه شود.

تاریخچه عسل به دوران باستان باز می گردد و از آن زمان تاکنون این ماده طبیعی ارزشمند در تغذیه و درمان در انواع فرهنگ ها و تمدن های مختلف جایگاه ویژه ای داشته است.

آنتی اکسیدان ها: عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.

همچنین، ترکیبات مغذی دیگر موجود در عسل می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.

عسل‌های دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئین‌ها، پیک مان‌ها، مواد معطر و خوشبوکننده و هم چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیم‌ها (مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامین‌ها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره می‌باشند.

در یونان نیز خواص عسل مورد توجه بوده است، به طوری که آن‌ها معتقد بودند که استفاده منظم و روزانه از عسل باعث افزایش طول عمر می‌شود.

یکی دیگر از خواص عسل طبیعی، کمک به بهبود مشکلات کبدی است که در اکثر جوامع به خاطر رژیم غذایی نامناسب شایع است.

درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و read more آنفولانزا، درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، درمان ناراحتی‌های کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.

کودکانی که در رژیم غذایی آنها عسل وجود داشته، علاوه بر ساخت سلول‌های خونی بیشتر، وزن گیری بهتری نیز نسبت به کودکان دیگر داشته‌اند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *